mandag 30. juni 2014

1.dag Kandern-Wollbach

Været i dag har vært varierende, litt regn, litt opphold og litt sol. En helt grei vandredag.  Første del gjennom ulvekløften som består av store blokksteiner og gamle trær med mose på. En riktig trollskog, med fine gode skogsstier.                  
Så gjennom en liten" dorf" Hammerstein, deretter gjennom innmark med frukttrær, mais og vindruer. Så gjennom en liten dorf igjen , og med god utsikt helt til Basel.
Kom tidlig fram til der jeg skulle overnatte. Og mens jeg går inn i det lille tettstedet, så ser jeg skrot/ gamle ting overalt, på begge sider av veien. Her var alt fra traktorer, sykler, redskaper, til utstoppa dyr, symaskiner,hjemmebrentapparater osv. Sikkert et eldorado for den som ser etter rare ting, men et mareritt for meg som skulle overnatte - og ikke minst spise oppi alt dette her. Huset var fullt både innvendig i restauranten og i puben og utenfor. Da jeg kom var det ingen tilstede, og men alt var åpent, også den lille butikken som solgte vin, syltetøy osv. Jeg ropte, og ringte på - men ingen svarte. Etter 1,5 time gav jeg opp - gikk til et annet tettsted og fant en bussholdeplass, ventet 1 time-så kom bussen til Basel. Jeg gikk innom det første og beste hotellet jeg fant, så nå bor jeg på hotell Royal midt i Basel - så dette blir den dyreste overnattingen på hele turen! Men beina har holdt bra i dag, og sekken har ikke vært altfor tung-så det er bra!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar